Beste Descartianen en ouders,

Over twee weken is het zover, dan vertrekken we op kamp. Wij hebben er alvast super veel zin in! We hopen jullie ook!

Hierbij een kort inschrijfformulier voor het vervoer en de laatste info. Lees alles goed door! We vragen aan alle deelnemers om het formulier in te vullen, ook degenen die niet meegaan met de trein en bus. Als je meerdere kinderen hebt die meegaan, vul het formulier dan voor elk lid opnieuw in.
Eerst: de info…

Inzameldag telescopen 28/7:

We verzamelen telescopen of eventueel verrekijkers/muziekinstrumenten die moeilijk op de trein te vervoeren zijn op de inzameldag. Dit vindt plaats op de dag voor vertrek, 28/7. Koen en Tiemen zullen jullie opwachten aan de Cosmodrome tussen 14u en 16u. Als je een koffer hebt die echt te groot is om zelf te dragen op de trein (1x overstap Gent), kun je deze ook brengen. Laat dit dan zeker even aan ons weten.

Heenreis eerste dag 29/7:

We verzamelen om 11u45 in Genk om de trein te nemen. Neem zeker een lunchpakketje mee voor onderweg. Let op: we vertrekken allemaal samen in Genk, niet in Hasselt! Dit maakt de logistiek voor ons makkelijker. Let ook op: te laat = eigen vervoer regelen!

Terugreis laatste dag 7/8:

We verwachten terug aan te komen in Genk om 18u55. Het kan altijd zijn dat we problemen hebben onderweg, dus misschien zijn we later. We zullen een berichtje sturen naar de ouders wanneer we onderweg zijn met een update van ons aankomstuur. We doen dit via WhatsApp in onze groep met de ouders. Als je nog niet in deze oudergroep zit, dan kun je deze joinen via deze link. Ook vragen we de leden met gsm een berichtje te sturen naar de ouders. De leden hebben op 7/8 nog geen warm eten gehad wanneer ze in Genk aankomen, we eten onderweg een lunchpakket.

Voor zij die met de auto komen brengen of halen:

We verwachten jullie 29/7 rond 16u30 op de kampplaats en de leden mogen 7/8 opgehaald worden rond 14u30. Dit geldt niet voor leden die later aankomen of weg gaan, in dat geval vragen we om contact op te nemen met de hoofdkampleider om een aankomst of vertrekuur af te spreken.

Vervoer inschrijvingen:
Pas nadat je dit formulier hebt ingediend en een eventuele betaling in orde is, ben je volledig ingeschreven voor de reis. Opgelet: de prijs is goedkoper gemaakt dan oorspronkelijk in de kampbundel vermeld stond!

Descartes sponsort de buskaartjes en een deel van de treinticket prijs. We vragen van jou nog:
Retour ticket = €10, Enkel ticket = €5, Eigen ticket/gratis met de trein: €0

Zo, een hele boterham maar dat was voorlopig alles. Het is verder nog belangrijk om de kampbundel te lezen. Hierin vinden jullie belangrijke informatie:

Ten slotte: als jullie nog vragen hebben

Hoofd kamp leider: Wout Goesaert
E-mail: hkl@jvs-descartes.org
GSM-nummer: +32 485 24 08 76 (Ook voor noodgevallen tijdens kamp)
U kan ook altijd contact opnemen met:
Voorzitter: Karolien Vanstraelen
E-mail: voorzitter@jvs-descartes.org
GSM-nummer: +32 470 52 86 80
Voor financiële vragen: Jolien Daniëls
E-mail: penningmeester@jvs-descartes.org
GSM-nummer: +32 476 70 43 12

Tot op kamp!
Ad Astra,

De HKL, Wout.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.